Αουτολακ ΕΠΕ

Αφοι Καρολίδη

Τόσο στο ηλεκτρονικό, όσο και στο φυσικό μας κατάστημα, μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων κορυφαίας ποιότητας για το αυτοκίνητο σας.

Αφοι Καρολίδη – Αουτολακ ΕΠΕ

Ποιοι Είμαστε

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται εδώ και 50 χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου εισάγοντας πρώτη στην Ελλάδα εταιρίες όπως η Standox, που σε συνδυασμό με τα προϊόντα της HB Body και της 3M δημιουργούν μια πλήρη γκάμα ικανή να καλύψει όλες τις ανάγκες των συνεργατών μας.

Προσπαθώντας να είμαστε πάντα πρωτοπόροι στην ελληνική αγορά εξελίσσουμε συνεχώς τον εξοπλισμό μας με σύγχρονα μέσα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, και σε συνδυασμό με την άριστη εκπαίδευση του προσωπικού μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά σε όλη την Ελλάδα.

Σ’ εμάς μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα βαφής που ψάχνετε, οτιδήποτεμπορεί να χρειαστείτε για κάθε στάδιο της επισκευαστικής βαφής, καθώς και ό,τι χρειάζεστε για την περιποίηση και τη συντήρηση της βαφής του αυτοκινήτου. Επίσης σ’ εμάς μπορείτε να βρείτε προϊόντα για τον εξοπλισμό του βαφείου σας, αλλά και για την προσωπική σας ασφάλεια και προστασία.